Кражби на моторен трион, музикална уредба и бали фураж, както и обърнати

...
Кражби на моторен трион, музикална уредба и бали фураж, както и обърнати
Коментари Харесай

Спецакция в Сливенско сгащи малолетни за обърнати кофи

Кражби на моторен трион, музикална уредба и бали фураж, както и обърнати контейнери за боклук са единствено част от закононарушенията, които са разкрити при профилирана интервенция на полицията и прокуратурата в Сливен. Окръжната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града се похвали, че на 22 септември са тествани 151 лица, 97 транспортни средства, търговски обекти и елементи домове.

В полицейския бюлетин се оповестява, че в хода на спецоперацията са разкрити 4 обири на персонални движимости и имущество, като причинителите са арестувани. При инспекция в частен парцел в село Градец е открит моторен трион „ Щил “. 40-годишна жена от същото село е арестувана за кражба на музикална уредба. 44-годишен мъж пък е задържан за кражба на бали фураж. Малолетно 13-годишно момиче е открито като причинител на кражба на таблет „ Алкател “.

Освен тези разкрити закононарушения, е формирана инспекция против три малолетни момчета на възраст 8, 10 и 9 години за осъществени хулигански прояви- обърнати контейнери за боклук в центъра на село Градец. В хода на интервенцията са открити още 28 административни нарушавания, като на нарушителите е наложена санкция по фиш.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР